Onze merken

The Bed Company heeft jarenlange ervaring in de wereld van waterbedden, boxsprings, matrassen en bedtextiel. Op basis van onze ervaringen voldoen onze merken aan twee fundamentele criteria: onze hoge kwaliteitseisen en de eisen, wensen en verwachtingen van onze klanten. Zodat je altijd zorgeloos kunt kiezen. Kijk maar eens.

Dit kun je van ons verwachten

No worries.

We nemen je
oude bed mee.

No stress.

We nemen het afval
van je nieuwe bed mee.

No doubts.

Met onze slaapgarantie
maak je altijd de juiste keuze.

Lean back.

We zorgen dat alles in één
keer goed geregeld wordt.

Relax.

Je kunt ook online winkelen
als je geen tijd hebt.

Enjoy.

We ruimen na montage alles netjes
op zodat je direct kunt genieten

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze merken

Boxspring Xpert

Zoek je een boxspring van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs? Kijk dan eens naar het aanbod van Boxspring Xpert. De kampioen van het middensegment, met een overzichtelijk assortiment en de zekerheid dat je kwaliteit in huis haalt.

Silvano

Silvano boxsprings staan voor topkwaliteit en persoonlijke lifestyle. De uitmuntende kwaliteit wordt onderstreept door de hoogwaardige afwerking en uitstraling. Een boxspring van Silvano is volledig samen te stellen naar je eigen smaak, lichaam en voorkeur.

Waterbed Discount

Een vertrouwde naam in de wereld van waterbedden, dankzij de degelijke kwaliteit in combinatie met de grote keuze. Stel je waterbed samen naar je eigen wensen: combineer naar hartenlust met kleuren en materialen.

Mega Deal

Een compleet waterbed voor de beste prijs? Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over de waterbedden van Megadeal. Al jaren een vaste waarde in ons programma. Je weet vooraf waar je financieel aan toe bent; alle Megadeal waterbedden hebben één en dezelfde prijs.

Silvano Waterbedden

Met de Silvano 3D waterbed ontwerper ontwerp je zelf het waterbed van je dromen. Stijl, kwaliteit en zorgeloos slaapcomfort precies zoals jij dat graag wilt. Uiteraard inclusief een heerlijke watermatras van Silvano, met keuze uit diverse stabilisaties.